Εάν θέλω να έρθω για 1 μόνο συνεδρία πόσο θα πληρώσω?

 Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να έρθετε σε 1 μόνο Συνεδρία , το κόστος θα είναι στα 30 ευρώ. Γιατί η τιμή είναι τόσο χαμηλή συγκριτικά με άλλα γραφεία? Έχει να κάνει με την ποιότητα?

 Ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του Αντωνίου Καλέντζη (κάντε κλικ εδώ να δείτε το Βιογραφικό), μπορείτε να καταλάβετε ότι η τιμή δεν έχει καμία σχέση με την εργασιακή εμπειρία και την ποιότητα των υπηρεσιών.
 Κατανοώντας όμως, ότι σε μια εποχή ανεργίας, που ο μισθός είναι 20 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση,  η φιλοσοφία μας είναι να δώσουμε το δικαίωμα  να έχει πρόσβαση στην Ψυχική Υγεία ο καθένας, γι' αυτό και ο τιμοκατάλογός μας είναι στα επίπεδα της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας. Δηλαδή πόσο στοιχίζει εάν επιθυμώ να γίνει συνεδρία Σάββατο ή Κυριακή ή επίσημη αργία? 

  Μιας και το γραφείο μας λειτουργεί καθημερινές , καταλαβαίνετε ότι το γραφείο θα ανοίξει μόνο για κάποιον που ζητήσει τη βοήθειά μας Σαββατοκύριακο ή επίσημη αργία. Η τιμή είναι στα 55 ευρώ η συνεδρία.
 Αν δεν έρθω σε μια συνεδρία, θα την πληρώσω?

 Σαφώς και όχι! Σε εμάς τουλάχιστον. Υπάρχουν ,όμως , Ψυχολόγοι οι οποίοι το κάνουν αυτό, δηλαδή χρεώνουν τον πελάτη για τη συνεδρία, έρθει - δεν έρθει ο πελάτης. Εμείς ζητάμε απλά να μας ειδοποιήσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα για την ακύρωση της συνεδρίας.  
 Όχι μόνο για να μη μας ταλαιπωρείτε, αλλά και για να μην στερήσετε τη βοήθεια από κάποιον που την έχει ανάγκη και μπορεί να προσέλθει εκείνη την ώρα.
 Αν ακυρώσετε για οποιονδήποτε λόγο μια συνεδρία , μπορείτε να καλέσετε όποτε θέλετε και να κλείσετε ένα άλλο τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει.Μπορείτε να έρθετε εσείς στον χώρο μου, αντί να έρθω εγώ στο γραφείο σας?

 Εφ' όσον πιστεύετε ότι ο χώρος σας τηρεί κάποιες βασικές προδιαγραφές (ησυχία, μακριά από οχλήσεις άλλων ατόμων , κλπ) , μπορεί να σας επισκεφθεί ψυχολόγος στο χώρο σας. Όπως είναι λογικό, όμως, οικονομικά το κόστος είναι πολλαπλάσιο από το αν θα γινόταν συνεδρία στο γραφείο του ψυχολόγου. Ο συγγενής μου (γνωστός, φίλος σου κ.λπ.) έχει πρόβλημα αλλά δεν θέλει να επισκεφθεί ψυχολόγο. Μπορείτε να έρθετε εσείς να τον επισκεφθείτε δηλώνοντας "τάχα μου" ότι είστε κάποιος γνωστός;


 Σε περιπτώσεις ανηλίκων αρκετοί Ψυχολόγοι επιλέγουν αυτή την τακτική. Πρέπει να ξέρετε όμως ότι μία από τις βασικές προϋποθέσεις για τη θεραπεία είναι ο ενήλικας που έχει το πρόβλημα να επιθυμεί να κάνει κάτι για αυτό και να ακολουθήσει και τις εντολές του θεράποντα. Ο ψυχολόγος δεν μπορεί να επιβάλλει με το ζόρι θεραπείες. Το άτομο που έχει το πρόβλημα πρέπει αυτό να πάρει την απόφαση για να επισκεφτεί τον ψυχολόγο. Επίσης λάβετε υπ' όψιν σας ότι η κατ'οίκον επίσκεψη κοστίζει πολλαπλάσια από την κανονική (60€ εντός της Πάτρας σε εργάσιμες ώρες και ημέρες).

Εγώ που είμαι κάτοικος άλλης πόλης και δεν μπορώ να έρθω στο γραφείο σας, τι κάνω?

  Μιας και κατανοούμε ότι αρκετοί ίσως να μην έχουν τον χρόνο να έρθουν στο γραφείο μας ή λόγω απόστασης δεν μπορούν, αναπτύξαμε την υπηρεσία της "Διαδικτυακής Συνεδρίας" , μέσω Skype. 
(Για περισσότερα σχετικά με τα θετικά, αρνητικά κάντε κλικ ΕΔΩ)

 Οι δύσκολοι καιροί της καθημερινότητας , μερικές φορές μας μπερδεύουν και μας κάνουν να αποπροσανατολιζόμαστε από τους στόχου μας και αυτά που επιθυμούμε να καταφέρουμε.

 Μιας και πιστεύουμε ότι η Ψυχική Υγεία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στην ζωή μας , προσφέρουμε το οικονομικό πακέτο  : 2 Συνεδρίες με 50 ευρώ .

 Κατανοώντας  ότι σε μια εποχή που ο μισθός είναι 20 ευρώ , στην καλύτερη περίπτωση, με αυτή την προσφορά κάνουμε προσιτό το δικαίωμα στην Ψυχική Υγεία για τον καθένα μας.Μόνο 25 ευρώ η συνεδρία δηλαδή ? Μήπως υπάρχουν κρυφές χρεώσεις?

  Καμία απολύτως. 25 ευρώ η συνεδρία  . Στο πακέτο αυτό της προσφοράς μιλάτε με τον ίδιο τον Ψυχολόγο Αντώνιο Καλέντζη και όχι με βοηθούς ή εκπαιδευόμενους. Η προσφορά αυτή ισχύει με την προπληρωμή των 50 ευρώ για τις 2 Συνεδρίες (το σύνολο των 50 ευρώ).
 Παρέχεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών . Επιπλέον  κόστος έχουν μόνο οι συνεδρίες Σάββατα, Κυριακές ή επίσημες αργίες. 


Πως ξέρω πότε θα έρθω στην επόμενη Συνεδρία και αν έχω προπληρώσει?
 Σε περίπτωση που επιλέξετε να προπληρώσετε και να έχετε το πακέτο της προσφοράς μας "2 Συνεδρίες με 50 ευρώ" , θα σας δίνεται μια κάρτα που θα αναγράφεται , πότε θα γίνει η επόμενη συνεδρία  και το όνομά σας, καθώς επίσης θα παίρνετε και απόδειξη παροχής υπηρεσιών  .
 *Η κάρτα αυτή μπορεί να εξαργυρωθεί στο χρονικό περιθώριο των 20 ημερών.
 *Με την κάρτα αυτή δεν μπορεί να έρθει κάποιος άλλος αντί για εσάς
  Που βρίσκεται το γραφείο;  Το γραφείο βρίσκεται στην Πάτρα, δίπλα από το ΑΤΕΙ Πατρών ,

στο συγκρότημα ακινήτων του ΟΤΕ  που συστεγάζεται και το Super Market My Market - Ακρωτηρίου. Πρόκειται για ένα ευχάριστο περιβάλλον με πρόσβαση του κτιρίου είναι από 3 διαφορετικές οδούς : Παρμενίωνος, Φιλίππου Ολυμπιάδας 47 και Σκύρου 
Ο εσωτερικός χώρος


 Ο εσωτερικός χώρος είναι στα πρότυπα γραφείου Ψυχολόγου της Αγγλίας.


 Συνδυάζεται το μοντέρνο με  το κλασικό , ενώ το minimal design , καθώς ο απαλός φωτισμός και τα χρώματα , βοηθούν στην επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας και αποδοτικότητας  .

(Για να δείτε τους εσωτερικούς χώρους κάντε κλικ ΕΔΩ)Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Το γραφείο άρχισε να λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο προσωπικό μου email  Psychologized@gmail.com ή να συμπληρώσετε κάποια ερώτηση στη φόρμα που είναι στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.


Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι : 2610 322 306
Δεν είστε κάτοικος της Πάτρας και θέλετε τις υπηρεσίες μας?


 Η εμπειρία μας και η εξοικείωσή μας με το Διαδίκτυο , μας επιτρέπει να είμαστε δίπλα σε
οποιονδήποτε χρειάζεται τις υπηρεσίες μας.

 Καινοτομούμε στον χώρο μας και είμαστε από τους πρωτοπόρους στη συνεδρία με το λογισμικό Skype .  Μπορείτε απλά να μας προσθέσετε στις επαφές σας και κατόπιν συνεννόησης να γίνουν οι συνεδρίες .


 Για περισσότερες πληροφορίες  της Διαδικτυακής Συνεδρίας κάντε κλικ ΕΔΩ